Ini Lirik Lagu Baru Sad Boy Didi Kempot, Dijamin Bikin Kamu Baper

Didi Kempot (foto: Ist.)
Didi Kempot (foto: Ist.)

GenPI.co - Penyanyi campursari Didi Kempot sukses tampil di Kantor Kementerian Sosial saat acara Pesta Olahraga dan Kreasi Seni yang diselenggarakan dalam rangka memperingati HUT ke-74 Republik Indonesia, pada 15 Agustus 2019.

Sad Boy menyanyikan beberapa lagu terbarunya antara lain Banyu Langit, Pamer Bojo dan Suket Teki. 

Baca juga:

Aksi Didi Kempot Bikin Pegawai Kemensos Jadi SadBoy Club

HUT Ke-74 RI, Lord Didi Kempot Bakal Hibur Sobat Ambyar Semarang

Sudah punya lagu-lagu dari album terbarunya? Yuk hafalkan lirik lagunya yang dijamin bikin kamu baper.

Banyu Langit

Link download : https://youtu.be/20_CyA4CCTs

Sworo angin angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Pamer Bojo

Link download : https://youtu.be/Xo9egupmgoE

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku
sakno... sakno...

Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Suket Teki

Link download : https://youtu.be/NBW7gaWSXuA

Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu

Ra biso digugu
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Wong salah ora gelem ngaku salah

Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Jangan sampai ketinggalan! Kamu sudah lihat video ini ?

Reporter : Asahi Asry Larasati

Redaktur : Linda Teti Cordina

RELATED NEWS

My Trip Story

Oleh:
Yasserina Rawie
Reporter
Yasserina Rawie

KULINER